Vítejte  

Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
752 01 Křenovice, č.p. 8

tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz internet: www.oukrenovice.cz

 Kompletní informace o Základní škole Kojetín, Sladovní 492, jsou k dispozici na:
http://www.zssladovni.info/

  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy




Jmenování pověřence
Správce, Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice, jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů ve smyslu čl. 37 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů. Více zde ... 
Pověřenec - jmenování.pdf


Projektové dny

Na konec měsíce června jsme připravili pro žáky a zaměstnance školy dva projektové dny: 
Dopoledne na školní zahradě 2018.pdf 

Ukliďme si školu 2018.pdf

Internátní web

Dne 30.4.2018 byl uveden do zkušebního provozu samostatný web internátu školy. Stránky spravují ubytovaní žáci ve spolupráci s vychovatelkami, které zároveň ručí za jejich obsah. Odkaz na stránky: 
http://www.internatkrenovice.eu/ 

Stravné od 1.5.2018
S účinností od 1.5.2018 je změněna výše stravného ve školní jídelně OU a ZŠ Křenovice. Kompletní přehled je k dispozici v záložce "Školní jídelna - Stravné".

Kontakt pro zákazníky
Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179, zájemci o výrobky oboru Kuchař volejte 773 782 990.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Kuchařské práce - odborné předměty  
Pro výuku odborných předmětů oboru 65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby, ŠVP Kuchař, jsou vytvořeny dvě sady pro odborný předmět Technologie, označené jako Technologie I. a Technologie II. Ověřené digitální učební materiály jsou na vyžádání k dispozici na kontaktní adrese krenovice@kejnet.cz.

Přehled vytvořených a ověřených DUM pro odborný předmět
Technologie, sada Technologie I., označení materiálu VY_52_INOVACE_OP_KP_T1

č. DUM
 název DUM
program
ročník
vytvořil
01  Základní tepelné úpravy potravin - vaření I.
SmartNotebook 1. Mgr. Krčková
02  Základní tepelné úpravy potravin - vaření II. SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
03  Základní tepelné úpravy potravin - vaření III. SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
04  Základní tepelné úpravy potravin - vaření - opakování
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
05  Základní tepelné úpravy potravin - dušení
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
06  Základní tepelné úpravy potravin - dušení masa SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
07  Základní tepelné úpravy potravin - dušení - základy
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
08  Základní tepelné úpravy potravin - dušení - zahušťování
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
09  Základní tepelné úpravy potravin - dušení - test základy
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
10  Základní tepelné úpravy potravin - pečení I.
SmartNotebook 1. Mgr. Krčková
11  Základní tepelné úpravy potravin - pečení II.
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
12  Základní tepelné úpravy potravin - pečení III.
SmartNoteboot
1. Mgr. Krčková
13  Základní tepelné úpravy potravin - pečení - opakování
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
14  Základní tepelné úpravy potravin - smažení
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
15  Základní tepelné úpravy potravin - smažení - opakování SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
16  Základní tepelné úpravy potravin - opakování V, D, P, S
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
17  Zavářky do polévek I.
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
18  Zavářky do polévek II.
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
19  Vložky do polévek
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
20  Linecké a vaflové těsto - linecké těsto
SmartNotebook
3. Jemelková
21  Pálené těsto
SmartNotebook
3. Jemelková
22  Pokrmy z vepřového masa - rozdělení vepřového masa
SmartNotebook
2. Bartošková
23  Pokrmy z vepřového masa - dělení vepřového masa
SmartNotebook
2. Bartošková
24  Bílé polévky a jejich úprava - čočková polévka
SmartNotebook
1. Jemelková
25  Šlehané hmoty - piškotové těsto
SmartNotebook
3. Jemelková
26  Bílé polévky a jejich úprava - bramborová polévka
SmartNotebook
1. Bartošková
27  Bílé polévky a jejich úprava - zeleninová polévka SmartNotebook
1. Bartošková
28  Pokrmy z vepřového masa - vepřové žebírko na kmíně SmartNotebook
2. Bartošková
29  Přesnídávkové polévky - gulášová polévka SmartNotebook
1. Jemelková
30  Přesnídávkové polévky - dršťková polévka SmartNotebook
1. Bartošková
31  Přesnídávkové polévky - zelná polévka s klobásou
SmartNotebook
1. Bartošková
32  Přílohy k hlavním pokrmům - význam a podávání příloh
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková


Přehled vytvořených a ověřených DUM pro odborný předmět Technologie, sada Technologie II., označení materiálu VY_52_INOVACE_OP_KP_T2

č. DUM
 název DUM
program
ročník
vytvořil
01  Přílohy z brambor - vařené brambory
SmartNotebook 1. Bartošková
02  Přílohy z brambor - bramborová kaše SmartNotebook
1. Bartošková
03  Přílohy z brambor - brambory šťouchané SmartNotebook
1. Bartošková
04  Úprava vepřového masa smažením - smažený vepřový řízek
SmartNotebook
2. Bartošková
05  Vepřové hody
SmartNotebook
2. Jemelková
06  Vepřové hody - tlačenka, jitrnice, jelito SmartNotebook
2. Jemelková
07  Vepřové hody - polévky
SmartNotebook
2. Martinková
08  Zabíjačkové speciality
SmartNotebook
2. Martinková
09  Přílohy ze zeleniny - dušený špenát
SmartNotebook
1. Bartošková
10  Přílohy ze zeleniny - dušená kapusta
SmartNotebook 1. Bartošková
11  Úprava vepřových drobů - vepřová játra dušená na cibulce
SmartNotebook
2. Bartošková
12  Přílohy z mouky a krupice - knedlík houskový
SmartNoteboot
1. Martinková
13  Přílohy z těstovin - těstoviny přílohové
SmartNotebook
1. Bartošková
14  Opakování - přílohy
SmartNotebook
1. Mgr. Krčková
15  Opakování k ZZ - test - vepřové maso SmartNotebook
3. Bartošková
16  Bezmasé pokrmy z brambor - bramborové těsto
SmartNotebook
1. Martinková
17  Bezmasé pokrmy z brambor - bramborový guláš
SmartNotebook
1. Martinková
18  Úprava ryb pečením - losos pečený na bylinkách SmartNotebook
2. Bartošková
19  Bezmasé pokrmy ze sýrů - smažený sýr
SmartNotebook
1. Bartošková
20  Úprava ryb smažením - smažené rybí filé
SmartNotebook
2. Bartošková
21
 Opakování k ZZ - smažený květák
SmartNotebook
3. Bartošková
22  Opakování k ZZ - žemlovka
SmartNotebook
3. Bartošková
23  Úprava drůbeže dušením - kuře na paprice
SmartNotebook
2. Martinková
24  Opakování k ZZ - nudlové těsto
SmartNotebook
3. Martinková
25  Opakování k ZZ - bramborák
SmartNotebook
3. Bartošková
26  Opakování k ZZ - sekaná pečeně
SmartNotebook
3. Bartošková
27  Opakování k ZZ - vložky do polévek SmartNotebook
3. Mgr. Krčková
28  Opakování k ZZ - dušená rýže SmartNotebook
3. Bartošková
29  Opakování k ZZ - bezmasé pokrmy SmartNotebook
3. Mgr. Krčková
30  Opakování k ZZ - ovoce SmartNotebook
3. Mgr. Krčková
31  Opakování k ZZ - zelenina
SmartNotebook
3. Mgr. Krčková
32  Opakování k ZZ - polévky, zavářky a vložky do polévek
SmartNotebook
3. Mgr. Krčková