Vítejte  

Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
752 01 Křenovice, č.p. 8

tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz internet: www.oukrenovice.cz

 Kompletní informace o Základní škole Kojetín, Sladovní 492, jsou k dispozici na:
http://www.zssladovni.info/

  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy




Chorvatsko 2018
Pro velký zájem ze strany ubytovaných žáků internát i na konci letošního školního roku organizuje poznávací zájezd do Chorvatska, tentokrát do letoviska Biograd na Moru. Více v záložce Internát - Akce internátu

Internátní web

Dne 30.4.2018 byl uveden do zkušebního provozu samostatný web internátu školy. Stránky spravují ubytovaní žáci ve spolupráci s vychovatelkami, které zároveň ručí za jejich obsah. Odkaz na stránky: 
http://www.internatkrenovice.eu/ 

Stravné od 1.5.2018
S účinností od 1.5.2018 je změněna výše stravného ve školní jídelně OU a ZŠ Křenovice. Kompletní přehled je k dispozici v záložce "Školní jídelna - Stravné".

Kontakt pro zákazníky
Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179, zájemci o výrobky oboru Kuchař volejte 773 782 990.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Potravinářské práce  
Obor středního vzdělání s výučním listem 

29-51-E/02 Potravinářské práce


délka přípravy
2 roky

počet žáků ve třídě

8

obor je určen pro

hochy i dívky
způsob ukončení studia

závěrečná zkouška (vysvědčení o ZZ, výuční list)

 

Profil absolventa

Absolvent se uplatní v potravinářském průmyslu při vykonávání jednoduchých činností při výrobě potravinářských výrobků zejména při výrobě chleba, běžného pečiva, trvanlivého pečiva a cukrovinek. Je připravován především pro výkon jednodušších činností při skladování surovin a pomocných látek, při přejímce, přípravě, třídění, úpravě a hodnocení surovin k technologickému zpracování, manipulaci se surovinami, polotovary a hotovými výrobky, při jejich hodnocení, balení a expedici. Uplatní se při obsluze a jednoduché údržbě strojů a zařízení v potravinářské výrobě.


Učební plán 29-51-E/02

 Předmět
1.
2.
 Jazyk český
1
1
 Matematika
1
1
 Občanská výchova
1
1
 Tělesná výchova
2
2
 Informatika 1 1
 Výživa
1
-
 Suroviny
2
3
 Technologie
3
4

 Odborný výcvik

21
21
 Profesní příprava
-
 1