Vítejte  
Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
Křenovice 8, 752 01 Kojetín
tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz
internet: www.oukrenovice.cz
  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy





Předávání výučních listů
V pátek 16.6.2017 se v kulturním domě v Křenovicích uskutečnilo slavnostní předávání výučních listů, vysvědčení o ZZ a Europassů letošním absolventům. Fotografie z akce můžete zhlédnout ve Fotogalerii.
 
Termíny náhradní ZZ
Termíny a podmínky konání ZZ v náhradním  termínu jsou k dispozici v záložce Studium - Závěrečné zkoušky 

Kontakt pro zákazníky

Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179.

Spotrovně turistický den
V úterý 30.5.2017 se na škole uskutečnil sportovně turistický den, během něhož žáci formou soutěže plnili úkoly z topografie, zdravovědy a procvičili si střelbu ze vzduchovky. Fotografie jsou ve Fotogalerii.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Potravinářské práce  
Obor středního vzdělání s výučním listem 

29-51-E/02 Potravinářské práce


délka přípravy
2 roky

počet žáků ve třídě

8

obor je určen pro

hochy i dívky
způsob ukončení studia

závěrečná zkouška (vysvědčení o ZZ, výuční list)

 

Profil absolventa

Absolvent se uplatní v potravinářském průmyslu při vykonávání jednoduchých činností při výrobě potravinářských výrobků zejména při výrobě chleba, běžného pečiva, trvanlivého pečiva a cukrovinek. Je připravován především pro výkon jednodušších činností při skladování surovin a pomocných látek, při přejímce, přípravě, třídění, úpravě a hodnocení surovin k technologickému zpracování, manipulaci se surovinami, polotovary a hotovými výrobky, při jejich hodnocení, balení a expedici. Uplatní se při obsluze a jednoduché údržbě strojů a zařízení v potravinářské výrobě.


Učební plán 29-51-E/02

 Předmět
1.
2.
 Jazyk český
1
1
 Matematika
1
1
 Občanská výchova
1
1
 Tělesná výchova
2
2
 Informatika 1 1
 Výživa
1
-
 Suroviny
2
3
 Technologie
3
4

 Odborný výcvik

21
21
 Profesní příprava
-
 1