Vítejte  
Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
Křenovice 8, 752 01 Kojetín
tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz
internet: www.oukrenovice.cz
  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy





Předávání výučních listů
V pátek 16.6.2017 se v kulturním domě v Křenovicích uskutečnilo slavnostní předávání výučních listů, vysvědčení o ZZ a Europassů letošním absolventům. Fotografie z akce můžete zhlédnout ve Fotogalerii.
 
Termíny náhradní ZZ
Termíny a podmínky konání ZZ v náhradním  termínu jsou k dispozici v záložce Studium - Závěrečné zkoušky 

Kontakt pro zákazníky

Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179.

Spotrovně turistický den
V úterý 30.5.2017 se na škole uskutečnil sportovně turistický den, během něhož žáci formou soutěže plnili úkoly z topografie, zdravovědy a procvičili si střelbu ze vzduchovky. Fotografie jsou ve Fotogalerii.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Stravovací a ubytovací služby  
Obor středního vzdělání s výučním listem

65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby


délka přípravy 3 roky
počet žáků ve třídě 18
obor je určen pro dívky i hochy
způsob ukončení studia

závěrečná zkouška (vysvědčení o ZZ, výuční list)



Profil absolventa

Absolvent je připraven vykonávat jednoduché práce při výrobě a podávání jídel. Typickými činnostmi, které absolvent vykonává, je příprava a ošetření základních druhů surovin a potravin určených k výrobě a expedici teplých a studených jídel a nápojů. Absolvent zvládá přípravu jednoduchých pokrmů teplé i studené kuchyně, připravuje jednoduché moučníky. Uplatní se ve stravovacím zařízení uzavřeného i otevřeného typu.


Učební plán 65-51-E/01
 Předmět
1.
2.
3.
 Jazyk český
1
1
1

 Občanská výchova

1
1
1
 Matematika
1
1
1
 Tělesná výchova
2
2
2
 Informatika 1 1 1

 Potraviny a výživa

3
1
2
 Zařízení závodů
1
1
-
 Stolničení
-
1
1

 Hospodářské výpočty

-
1
1
 Technologie
4
3
3
 Odborný výcvik
18
21
21

 Profesní příprava

-
-
1