Vítejte  

Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
Křenovice 8, 752 01 Kojetín

tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz internet: www.oukrenovice.cz

 Kompletní informace o Základní škole Kojetín, Sladovní 492, jsou k dispozici na:
http://www.zssladovni.info/

  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy





LVVK 2018
Lyžařský kurs žáků školy se uskuteční v době od 18.2. do 24.2.2018 na chatě Lucka v Malé Morávce - Horním Václavově. Informace o kurzu jsou k dispozici zde ... LVVK 2018.pdf

Rio Mare 2017
Dva žáci 3. ročníku oboru Kuchař se účastní 5. ročníku gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare. Více informací najdete v  Tisková zpráva.docx

Workshop Absolvent

Ve středu 29.11.2017 proběhne na škole workshop Absolvent, jehož c
ílem je usnadnit budoucím absolventům vstup na trh práce a předcházet jejich selhávání.

Vánoční vazba
Přijímáme objednávky na vánoční vazbu (hřbitovní svícny, adventní věnečky, štoly aj.)  

Kontakt pro zákazníky
Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179, zájemci o výrobky oboru Kuchař volejte 773 782 990.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Stravovací a ubytovací služby  
Obor středního vzdělání s výučním listem

65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby


délka přípravy 3 roky
počet žáků ve třídě 18
obor je určen pro dívky i hochy
způsob ukončení studia

závěrečná zkouška (vysvědčení o ZZ, výuční list)



Profil absolventa

Absolvent je připraven vykonávat jednoduché práce při výrobě a podávání jídel. Typickými činnostmi, které absolvent vykonává, je příprava a ošetření základních druhů surovin a potravin určených k výrobě a expedici teplých a studených jídel a nápojů. Absolvent zvládá přípravu jednoduchých pokrmů teplé i studené kuchyně, připravuje jednoduché moučníky. Uplatní se ve stravovacím zařízení uzavřeného i otevřeného typu.


Učební plán 65-51-E/01
 Předmět
1.
2.
3.
 Jazyk český
1
1
1

 Občanská výchova

1
1
1
 Matematika
1
1
1
 Tělesná výchova
2
2
2
 Informatika 1 1 1

 Potraviny a výživa

3
1
2
 Zařízení závodů
1
1
-
 Stolničení
-
1
1

 Hospodářské výpočty

-
1
1
 Technologie
4
3
3
 Odborný výcvik
18
21
21

 Profesní příprava

-
-
1