Vítejte  

Odborné učiliště a Základní škola, Křenovice
752 01 Křenovice, č.p. 8

tel. +420 581 769 045, tel., fax +420 581 769 059, mobil +420 607 943 000,
tel. ředitel: 581 701 199, ŠJ: 581 701 057
mail: krenovice@kejnet.cz; plesnik@iol.cz
posta@oukrenovice.cz internet: www.oukrenovice.cz

 Kompletní informace o Základní škole Kojetín, Sladovní 492, jsou k dispozici na:
http://www.zssladovni.info/

  Přihlásit se
     
  Sdělení  

Prezentace školy




Jarní prázdniny
Jarní prázdniny jsou v letošním školním roce na škole od 18.2. do 22.2.2019. Výuka podle rozvrhu pokračuje od pondělí 25.2.2019.

Chorvatsko 2018

Pro velký zájem ze strany ubytovaných žáků vychovatelky internátu i na konci letošního školního roku zorganizovaly poznávací zájezd do Chorvatska, tentokrát do letoviska Biograd na Moru.

Internátní web

Dne 30.4.2018 byl uveden do zkušebního provozu samostatný web internátu školy. Stránky spravují ubytovaní žáci ve spolupráci s vychovatelkami, které zároveň ručí za jejich obsah. Odkaz na stránky: 
www.internatkrenovice.eu/

Kontakt pro zákazníky
Zákazníkům a zájemcům o produkty ze školní zahrady je k dispozici mobilní telefonní číslo 725 457 179, zájemci o výrobky oboru Kuchař volejte 773 782 990.

Facebook
Naše škola je na Facebooku, odkaz "Odborné učiliště Křenovice"

EU peníze středním školám
V letech 2012 až 2014 se škola aktivně zapojila do projektu EU peníze středním školám. Hodnocení projektu je k dispozici v záložce DUM.

  Jídelní lístek  
Vážení strávníci,

od 13.12.2014 nabývá účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 1169/2011 o poskytování informací o alergenech v potravinách. Seznam alergenů je vyvěšen na nástěnkách u jídelních lístků.
Školní jídelna je povinna označit vyrobený pokrm alergenní složkou, ale nebere zřetel na jednotlivé přecitlivělosti strávníků. Tuto skutečnost si musí každý strávník uhlídat sám.

Seznam alergenů:
(v jídelním lístku A ...)

1 – Obiloviny obsahující lepek, 2 – Korýši, 3 – Vejce, 4 – Ryby, 5 – Podzemnice olejná, 6 – Sojové boby (sója), 7 – Mléko, 8 – Skořápkové plody, 9 – Celer, 10 – Hořčice, 11 – Sezamová semena (sezam), 12 – Oxid siřičitý a siřičitany, 13 – Vlčí bob (lupina), 14 – Měkkýši

S účinností od 9.1.2017 opět zavádíme nabídku dvou variant obědu, z provozních důvodů pouze v úterý a ve středu. Strávník, který si vybere oběd označený v jídelníčku II., musí tuto skutečnost zapsat uvedením svého příjmení pro daný den do sešitu umístěného ve školní jídelně nejpozději 2 dny předem (na pozdější zápis nebude brán zřetel).

Strávník, který bude požadovat jídlo I., nemusí podnikat žádné kroky, "jedničku" bude mít automaticky.


JÍDELNÍ LÍSTEK                      
11.2.2019 – 15.2.2019
 
Pondělí 11.2.
 
Snídaně:  2x rohlík, vanilkový termix, čaj (A 1,7)
Přesnídávka:  chléb selský, rozhuda, okurek, čaj (A 1,7)
Polévka:  drůbeží vývar s kapáním (A 1,3,7,9)
Hlavní jídlo:  kuře na paprice, kolínečka, čaj (A 1,7)
Svačina:  croisant sýrový, ovoce, čaj (A 1,7)
Večeře I.:
 čevapčiči s hořčicí a cibulí, brambor, čaj (A 1,7)
Večeře II.:  přesnídávka, čaj (A 1,7)
 
Úterý 12.2.
 
Snídaně:  veka, pomazánka zeleninová, bílá káva (A 1,3,7)
Přesnídávka:  dalamánek, máslo, kedluben, čaj (A 1,7)
Polévka:  zeleninová (A 1,7,9)
Hlavní jídlo   I.
 bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, čaj (A 1,3,7)
                     II.  
Svačina:  chléb kovář, máslo, plátkový sýr, paprika, čaj (A 1,7)
Večeře I.:
 masové kostky na zelenině, jasmínová rýže, okurek, čaj (A 1,7)
Večeře II.:  chléb selský, máslo, pórek, čaj (A 1,7)
   
Středa 13.2.
 
Snídaně:  chléb slunečnicový, pomazánka paštiková, okurek, čaj (A 1,7)
Přesnídávka:  2x rohlík, sladké máslo, kakao (A 1,6,7)
Polévka:  bramborová (A 1,7,9)
Hlavní jídlo    I.
 čočka na kyselo s cibulkou, chléb, vejce, okurek, ovoce, čaj (A 1,3,7)
                     II.  
Svačina:  2x houska, pomazánka rybičková, rajče, čaj (A 1,4,7)
Večeře:
 obložený chlebánek, zelenina, ovoce, čaj (A 1,7)
Večeře II.:  2x koblih, čaj (A 1,7)
   
Čtvrtek 14.2.
 
Snídaně:  2x kaiserka švédská, pomazánka z taveného sýru, rajče, čaj (A 1,7)
Přesnídávka:  chléb chio, pomazánka kapiová, čaj (A 1,7)
Polévka:   cizrnová (A 1,7)
Hlavní jídlo:  filé se sýrem a smetanou, bramborová kaše, míchaný kompot, čaj (A 1,4,7)
Svačina:  cereální lupínky, mléko (A 1,7)
Večeře I.:  vepřový plátek na kmíně, houskový knedlík, čaj (A 1,3,7)
Večeře II.:  


Pátek 15.2.
 
Snídaně:  ořechový závin, granko (A 1,3,6,7)
Přesnídávka:  veka, pomazánka pohanková se sýrem a kečupem, čaj (A 1,7)
Polévka:  dýňová (A 1,7)
Hlavní jídlo:  rizoto z vepřového masa, míchaný salát, čaj (A 1,7)
Na cestu:  balíček, oplatek, fruko, ovoce (A 1,7)

 
JÍDELNÍ LÍSTEK                      
18.2.2019 – 22.2.2019
  
Pondělí 18.2.
 Jarní prázdniny
Snídaně:  
Přesnídávka:  
Polévka:   vločková (A 1,7)
Hlavní jídlo:
 bratislavská vepřová plec, vícezrnný knedlík, čaj (A 1,3,7)
Svačina:  
Večeře I.:

Večeře II.:  
   
Úterý 19.2.
 
Snídaně:  
Přesnídávka:  
Polévka:  gulášová (A 1,7)
Hlavní jídlo    I.
 smažené koblihy s marmeládou, ovoce, kakao (A 1,3,7)
                       Il.
 
Svačina:  
Večeře I.:
 
Večeře II.:  

 
Středa 20.2.  
Snídaně:  
Přesnídávka:  
Polévka:  kmínová s kapáním (A 1,3,7,9)
Hlavní jídlo     I.
 kuřecí nudličky na pórku a žampionech, dušená rýže, zelný salát s mrkví, čaj (A 1,7)
                         Il.  
Svačina:  
Večeře I.:
 
Večeře II.:  
   
Čtvrtek 21.2.  
Snídaně:  
Přesnídávka:  
Polévka:  vývar s těstovinovou rýží (A 1,7,9)
Hlavní jídlo:  vepřové výpečky, dušený špenát, brambor, čaj (A 1,3,7)
Svačina:  
Večeře I.:  
Večeře II.:  
 
Pátek 22.2.  
Snídaně:  
Přesnídávka:  
Polévka:  kapustová (A 1,7)
Hlavní jídlo:  špagety po italsku, sýr, čaj (A 1,3,7)
Na cestu:  
 

Změna jídelního lístku je vyhrazena
 
Monika Vránová
vedoucí ŠJ